top of page

VASTE  TREKHAKEN

TREKHAAK_ZWART.jpg

Vaste trekhaak

 

Bent u een frequent gebruiker van een trekhaak? Dan is de vaste trekhaak ideaal voor u. Deze is permanent beschikbaar, onderhoudsvrij en gaat een autoleven lang mee. De vaste trekhaak is passend voor elk type fietsendrager. En of het nou om het trekken van een aanhangwagen, caravan, paarden- of boottrailer gaat; de vaste trekhaak kan met gemak elke uitdaging aan

      WAAROM VAST?

 

Een vaste trekhaak is vrijwel zeker beschikbaar voor uw auto, want voor nagenoeg ieder model en type hebben we een vaste trekhaak. Alleen in het uitzonderlijke geval dat een vaste trekhaak het zicht op uw kentekenplaat of mistlicht blokkeert, is dit type trekhaak niet toepasbaar. Het is namelijk wettelijk verplicht dat deze zichtbaar zijn. Een vaste trekhaak heeft de meest schappelijke prijs van alle trekhaken en is in veruit de meeste gevallen geschikt voor auto’s die beschikken over het Park Distance Control-systeem (PDC).

      VOORDELEN
 
  • Onderhoudsvrij

  • Permanent beschikbaar

  • Meest schappelijke prijs

  • Gaat hele levensloop van uw auto mee

      PLAATSING
 

Bij AC Auto hebben we voor bijna alle voertuigtypes een vaste oplossing. Plaatsing gebeurt enkel en alleen met de beste merken en materialen door onze ervaren plaatsers.

In de garage, thuis en zelfs bij oplevering van de auto door de garage voor u buiten rijdt.

bottom of page